Kermis bij Sint Hubertus Ulft

Van zaterdag 8 juli tot en met dinsdag 11 juli 2023 vieren wij kermis in Ulft Centrum. Er wordt op het kermisterrein aan het Kennedyplein een tent geplaatst en er is voor live muziek gezorgd.

Vrijdagavond wordt er begonnen met het Pleinconcert; een concert van onze blokfluiters, het jeugdorkest en de drumfanfare met medewerking van dweilorkest Over de Rooie. Aanvang is 20.00 uur in de tent op het Kennedyplein.

Op zaterdag wordt om 16.00 uur de familiekermis geopend, waarna het gilde vertrekt richting de schuttersmast bij de kruising Ir. Sassenstraat – Debbeshoek om samen met zusterverenigingen De Eendracht en St. Joris de kermis officieel om 16.30 uur te openen. Van 16:00 uur tot 17:00 uur is er overigens een prikkelarm uurtje op de familiekermis. ’s Avonds is er feest in de tent met DJ Marc!

Op zondag is vanaf 13.00 uur de familiekermis geopend.
Vanaf 14.00 uur is een rondgang door het centrum van Ulft m.m.v. Harmonie Ulft en Schutterij Sint Walburgis Netterden. Aansluitend zal er een vendelhulde zijn aan de bewoners van woonzorgcentrum De Meulenbeek. Na afloop van de rondgang is er live muziek in de kermistent op het Kennedyplein met Free Fall.

Maandagmorgen treedt het gilde om 6.00 uur aan voor de reveille. Om 13.00 uur is de familiekermis geopend en zijn er de schietwedstrijden, waarbij er door jeugd en volwassenen gestreden wordt om de titel ”kermiskoning”. Dit alles met gezellige feestmuziek van Tonnie Magendans.

Op dinsdag is vanaf 14.00 uur de familiekermis geopend.

Alle kermisactiviteiten van Sint Hubertus zijn gratis toegankelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *