Kermis 2022

Van zaterdag 9 juli tot en met dinsdag 14 juli viert Schuttersgilde St. Hubertus kermis in Ulft Centrum. Er wordt op het kermisterrein aan het Kennedyplein weer een tent geplaatst en er is voor live muziek gezorgd.

Vrijdagavond wordt er begonnen met het Pleinconcert; een concert van het jeugdorkest en de drumfanfare met medewerking van de Strangzangers en Over de Rooie. Aanvang is 20.00 uur in de tent op het Kennedyplein. 

Op zaterdag wordt om 16.00 uur de familiekermis geopend, waarna het gilde vertrekt richting de schutters mast bij de kruising Ir. Sassenstraat-Debbeshoek om samen met zusterverenigingen De Eendracht en St. Joris de kermis officieel om 16.30 uur te openen.
’s Avonds is er feest in de tent met DJ Robert-Jan!

Op zondag is vanaf 13.00 uur de familiekermis geopend.

Vanaf 14.00 uur is een rondgang door het centrum van Ulft m.m.v. Harmonie Ulft, Schützenverein St. Martin Benninghausen en Schutterij De Eendracht Etten. Met een vendelhulde aan de bewoners van Azora, Woonzorgcentrum en verpleeghuis De Meulenbeek. Na afloop van de rondgang is er live muziek met TRIO Free Fall.

Maandagmorgen treedt het gilde om 6.00 uur aan voor de reveille. Om 13.00 uur is de familiekermis geopend en zijn er de schietwedstrijden, waarbij er door jeugd en volwassenen gestreden wordt om de titel ”kermiskoning”. Dit alles met gezellige feestmuziek van Tonnie Magendans.

Op dinsdag is vanaf 14.00 uur de familiekermis geopend. 

Alle kermisactiviteiten van Sint Hubertus zijn gratis toegankelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *