Roel Marcus nieuwe koning tijdens de Gildedagen

Tijdens onze Gildedagen is Roel Marcus onze nieuwe koning geworden. Na een spannende strijd, viel de vogel en werd hij, samen met koningin Anke ingehuldigd als koningspaar. Hiermee volgen zij Robin Marcus en Anouk Beijer als koningspaar op.

Bij de jeugd werd Emy Bleumer Jeugdkoningin, Ties Kuster won de hals, Emy Bleumer de staart, Mats Kuster de linkervleugel, Tess Feukkink de rechtervleugel en Bink van Maurik de prijsromp.

Bij het prijsschieten van de volwassenen won Robert Marcus de linkervleugel, Wendy Horstik de rechtervleugel, Berto Klein Herenbrink de hals, Chiel Overgoor de staart en Patrick van Wijngaarden de romp.

Er werd een groot aantal leden gehuldigd voor hun inzet als actief lid van de vereniging: Yvonne Aalders, Inge Gunsing Willemsen, Karin Knaven-Bosch​​​, Sjon Sewalt, Sandra Sewalt Berendsen, Karin Steinvoort Helmink en Ton Knaven voor hun 12,5 jarig lidmaatschap, Harry Aalders en Willem Feukkink voor hun 25 jarig lidmaatschap, Jos Cornelissen, Gerrie Geerts en Hans Kraan voor hun 55 jarig lidmaatschap.
Tevens werden Willem Feukkink, Gerry Helmink en Martin Helmink bedankt voor hun actieve inzet in een (bestuurs)functie de afgelopen jaren.