100 jaar Sint Hubertus Ulft – Jubileumfeest

Op 13 juni 2020 bestond het Schuttersgilde Sint Hubertus 100 jaar. Een prachtige mijlpaal, waar helaas door de toen geldende maatregelen alleen in zeer kleine kring bij stil is gestaan. Nu is het tijd om het jubileum te vieren met alle Ulftenaren en belangstellenden.

Op vrijdagavond 5 november staan de Heinoos en de Paloma’s in de feesttent op het Kennedyplein. De Heinoos brengen onder de noemer “Høken met de Heinoos” een eerbetoon aan de grondleggers van de dialectmuziek: Normaal. De Paloma’s brengen een mooi stukje “olderwetse” piratenmuziek. Kaarten voor dit feest zijn te bestellen via FlexTickets voor € 12,50 per stuk.

Op zondag 7 november maken wij om 9.30 uur een rondgang door Ulft. Aansluitend volgt een jubileumreceptie en een concert van onze drumfanfare. Na afloop zijn er diverse schietwedstrijden, waaronder het keizerschieten voor oud-koningen en oud-jeugdkoningen van Sint Hubertus. De huidige keizer Sjon Sewalt zal deze middag zijn keten overgeven aan de nieuwe keizer.

Een geldige coronapas is verplicht bij het betreden van het terrein.

Programma weekend:

Donderdag 4 november
Leden kunnen hun vooraf bestelde kaarten voor vrijdagavond ophalen en munten tegen ledenprijs kopen van 20.00-22.00 uur in het verenigingsgebouw

Vrijdag 5 november
19.00-24.00 uur: Feestavond met De Paloma’s en de Heinoos in de feesttent op het JF Kennedyplein. Kaarten in de voorverkoop € 12,50 verkrijgbaar via FlexTickets, aan de deur € 15,-

Zondag 7 november
9.30 uur: rondgang door Ulft, afhalen keizerspaar Sjon en Sandra Sewalt
10.00 uur: inloop jubileumreceptie voor genodigden, leden, steunende leden, partners en belangstellenden
10.30 uur: start jubileumreceptie
12.00 uur: concert drumfanfare voor alle belangstellenden
Aansluitend keizerschieten en jeugdkeizerschieten.


Bij het betreden van het terrein is een geldige coronacheck verplicht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.